Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Για την επιστροφή στις νίκες η Εθνική κόντρα στο Γιβραλτάρ

Απόψε (10/9, 21:45 – OPAP Arena) η Εθνική περιμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια το Γιβραλτάρ για την 6η αγωνιστική του Β΄ ομίλου, επιζητώντας το 2Χ2 στην έδρα της μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας (2-1) στο ίδιο γήπεδο.

Εφόσον οι τρεις βαθμοί κατακτηθούν, το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορέσει στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Γαλλία, Ολλανδία και στη συνάντηση του Δουβλίνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «γαλανόλευκη» ισοβαθμεί με την Ολλανδία στη δεύτερη θέση (έχουν από έξι βαθμούς), με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να έχει παιχνίδι λιγότερο και να δοκιμάζεται, επίσης την Κυριακή και την ίδια ώρα, στο στάδιο «Αβίβα» της ιρλανδικής πρωτεύουσας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα προβεί σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα στο «Φίλιπς Στάντιον», εκ των πραγμάτων βεβαίως, αφού οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος και Σιώπης συμπλήρωσαν κάρτες την Πέμπτη, ενώ ο Μπάλντοκ τραυματίστηκε πριν τον αγώνα στο Αίντχόφεν κι επέστρεψε στην Αγγλία.

Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Μαυροπάνος που εξέτισε την ποινή του μετά την αποβολή στη Γαλλία και τόσο έλλειψε στην ελληνική άμυνα απέναντι στα… μπασκετικά κορμιά των Ολλανδών, ενώ λόγω των απουσιών στα χαφ ο Πογέτ κάλεσε τον Αλεξανδρόπουλο.

Κατά συνέπεια, θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν Πέλκας, Μπουχαλάκης και Παπανικολάου, ενώ σέντερ φορ αναμένεται να ξεκινήσει ο Γιακουμάκης αντί του Παυλίδη, με τον Γιαννούλη αντί του Τσιμίκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαιτητής του αγώνα στην OPAP Arena ορίστηκε από την UEFA ο Λιθουανός Μανφρέντας Λουκγιάντσουκας, για τον οποίο θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. 


Πηγή