Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Γκαγκάτσης: Δεν ασχολούμαστε με επικοινωνιακές φανφάρες του Ολυμπιακού

Γκαγκάτσης: Δεν ασχολούμαστε με επικοινωνιακές φανφάρες του Ολυμπιακού

Κατά τη διάρκεια της σημερινής τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τον «δικέφαλο» του Βορρά και την Ξάνθη, έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ που συνέδεε ιδιοκτησιακά τους δύο συλλόγους, με το θέμα να έχει φτάσει στην ΕΕΑ, η οποία θα συνεδριάσει σχετικά στις 10 Ιανουαρίου, έπειτα από την αναβολή που αποφασίστηκε στη συνεδρίαση.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των της ΠΑΕ τόνισε: «Δεν θα ασχοληθούμε με τις επικοινωνιακές φανφάρες του Ολυμπιακού. Θα τα πούμε όλα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η καταγγελία έγινε ανάμεσα στους αγώνες μας με τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη καθαρά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους».

Σύμφωνα με τα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, ο κ. Γκαγκάτσης πρόσθεσε: «Η ΠΑΕ προχώρησε σε ανακοινώσεις για το θέμα αυτό, περιμένουμε και την εκδίκαση και για την ώρα μένουμε σε αυτές. Όταν πρέπει, θα μιλήσουμε και θα πούμε πολλά για τις πραγματικές πολυιδιοκτησιακές και όχι τις… fake».

«Νέα Τούμπα» και μπάτζετ

Ο αντιπρόεδρος της «δικεφάλου» του Βορρά ήταν ξεκάθαρος και για το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας. «Δεν πρόκειται να κουνηθεί ούτε πέτρα στην Τούμπα, αν δεν είναι όλοι απόλυτα σίγουροι για το νέο γήπεδο. Ακόμα και στο 99% να είμαστε σίγουροι, τότε δεν θα γίνει τίποτα», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά το PAOK TV εξήγησε πως πρόκειται «για ένα εγχείρημα που θα το κρίνουμε στο τέλος της σεζόν», ενώ χαρακτήρισε θετική τη μείωση του φόρου που πληρώνουν οι σύλλογοι για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. «Δεν ξέρουμε πώς μπορεί να πάει το οικονομικό σκέλος, γιατί υπάρχουν και μεταγραφές», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε λόγο για σημαντική αύξηση στα έσοδα «ρεκόρ στην ιστορία της εταιρίας».


Πηγή