Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Δημιουργούν κλίμα οι Κροάτες: Ανακοίνωσαν sold out σε κερκίδα τους ενόψει ΑΕΚ με φωτογραφία των Bad Blue Boys

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Κροατών ενόψει των διπλών αναμετρήσεων της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του CHampions League.

Η Ένωση ετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση στο «Μάξιμιρ» την προσεχή Τρίτη (15,8), σε κλίμα φορτισμένο λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή έξω από την «OPAP Arena» το βράδυ της Δευτέρας (7/8). Ήταν το τραγικό συμβάν αυτό που οδήγησε στην αναβολή του πρώτου αγώνα και έτσι η σειρά ξεκινά από την Κροατία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μπορεί πάνω από 100 Κροάτες χούλιγκαν είναι στην Ελλάδα και οδηγήθηκαν στη φυλακή για τον φόνο του 29χρονου οπαδού της Ένωσης, την ίδια στιγμή τόσο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ως σύλλογος όσο και η πολιτική ηγεσία της Κροατίας δεν σταματούν να ανεβάζουν τους τόνους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι της Ντιναμό γνωστοποίησαν ένα sold out -όχι σε όλο το γήπεδο, αλλά σε μια κερκίδα- των εισιτηρίων του αγώνα με την Ένωση, έχοντας ως φωτογραφία τους διαβόητους Bad Blue Boys, στους οποίους ανήκουν οι περισσότεροι από αυτούς που πραγματοποίησαν τη φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους ότι το απόγευμα της Κυριακής όλη η διαθέσιμη χωρητικότητα της βόρειας κερκίδας εξαντλήθηκε για τον αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League Ντιναμό – ΑΕΚ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή