Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Διευκρίνιση Μπέου: Ποτέ δεν είπα για εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ

Διευκρίνιση Μπέου: Ποτέ δεν είπα για εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ

Για παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων είπε περί προτάσεων να ασχοληθεί με ομάδες που διεκδικούν τίτλους, έκανε λόγο ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος Βόλου με ανάρτησή του στο Facebook ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε σε πιθανή εμπλοκή του με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ και τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα καθήκοντά του ως δήμαρχος.

Αναλυτικά ο Μπέος έγραψε τα εξής στη σελίδα του στο Facebook.

«Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα.

Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας.

Άλλωστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ’ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος».


Πηγή