Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Εβρά: Δεν ντρέπομαι να πω ότι παρακαλούσα για λεφτά και φαγητό

Εβρά: Δεν ντρέπομαι να πω ότι παρακαλούσα για λεφτά και φαγητό

Ο Πατρίς Εβρά έκανε μεγάλη καριέρα στα γήπεδα και έβγαλε πολλά χρήματα, αλλά δεν ξέχασε την εποχή που δεν είχε στον ήλιο μοίρα.

Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Μαρσέιγ, ο Πατρίς Εβρά συνολικά πέτυχε πολλά ως ποδοσφαιριστής και αυτό αποτυπώνεται και στον τραπεζικό λογαριασμό του. Δεν ήταν πάντα έτσι όμως…

«Θα είμαι ειλικρινής. Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια. Έχω τόσα πολλά αδέρφια και ήταν αδύνατο τότε να ζήσω καλά στους δρόμους. Ήμουν στους δρόμους του Παρισιού, παρακαλούσα για φαγητό. Θυμάμαι τον αδερφό μου, Ντομινίκ ο οποίος δούλευε στα McDonalds. Πήγαινα στο μαγαζί του και μου έδινε το φαγητό του», είπε ο Εβρά και πρόσθεσε.

«Δεν ντρέπομαι να πω ότι παρακαλούσα για χρήματα μπροστά από βιτρίνες καταστημάτων. Περίμενα στα παγκάκια και έλεγα «μπορώ να έχω ένα ευρώ;». Μερικές φορές υπήρχαν καλοί άνθρωποι οι οποίοι μου έδιναν κι άλλοι όχι. Εγώ ήθελα απλά να φάω ένα σάντουιτς. Ήταν δύσκολες εποχές για εμένα, αλλά ήμουν χαρούμενος.

Μερικοί άνθρωποι, όταν κάποιος πετυχαίνει, βλέπουν μόνο το τελικό αποτέλεσμα και όχι το παρελθόν. Εγώ μέσα από τους δρόμους, έμαθα πράγματα τα οποία με βοήθησαν να γίνω δυνατός στη ζωή μου. Ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν ήμουν αρχηγός της Γαλλίας, πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι με κατηγορούσαν για την απόδοση μου. Εγώ όμως ήμουν δυνατός. Δεν με επηρέαζαν τα λόγια τους. Ήξερα ότι πέρασα πολύ πιο δύσκολα στους δρόμους».


Πηγή