Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Με Ντόρσεϊ η προεπιλογή για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ με Μεγάλη Βρετανία

Γνωστές έκανε τις επιλογές του ο Δημήτρης Ιτούδης για την 24άδα που δηλώθηκε στη FIBA ενόψει του αγώνα της εθνικής Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού αφορούν τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στους Βρετανούς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη, 30 Ιουνίου, στις 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Λάρισας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντομπάσκετ 2023.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη «γαλανόλευκη» λίστα είναι και το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος απείχε από τις προηγούμενες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Μεταξύ των 24 «εκλεκτών» βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

Επίσης, στην 24άδα βρίσκονται οι παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο Νικ Καλάθης της Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο της Βιλερμπάν. Εκτός είναι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, που όμως αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το Ευρωμπάσκετ.

Οι 24 παίκτες της λίστας είναι οι: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Καββαδάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Νίκος Χουγκάζ, Κωστής Γόντικας, Γιάννη Κουζέλογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας θα αρχίσει την ερχόμενη Παρασκευή (24/6) από το γήπεδο του Περιστερίου, όπου και θα γίνουν προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή (26/6). Το πρωί της Δευτέρας (27/6) η αποστολή που θα έχει επιλεγεί θα αναχωρήσει για τη Λάρισα όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή