Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Εθνική Ελλάδας: Παρουσία Πογιέτ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Παρουσία του νέου τεχνικού της εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (25/4) στον Παναθηναϊκό.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει ξεκινήσει «επισκέψεις» στα προπονητικά κέντρα όλων των ομάδων της Super League, προκειμένου να τσεκάρει σε δράση (και) στην προετοιμασία των διεθνών Ελλήνων παικτών με τις ομάδες τους, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Στόχος του Πογέτ είναι να αποκτά καλύτερη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για την Εθνική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ουρουγουανός θέλει να αξιολογήσει την κατάσταση των διεθνών πριν από τις κλήσεις που θα κάνει τον Ιούνιο για τα ματς του Nations League. Στο Κορωπί έδωσε το «παρών» για πρώτη φορά τη Δευτέρα του Πάσχα και είχε μία πρώτη κουβέντα και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό ανήμερα του Πάσχα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» δούλεψαν περισσότερο σε παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενόψει της μεθαυριανής ρεβάνς. Θεραπεία έκανε ο Βαγιαννίδης και ατομικό οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ, ενώ ο Μακέντα δύσκολα θα προλάβει και τον δεύτερο ημιτελικό στη Λαμία.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να «πειράξει» πολλά πράγματα στην ενδεκάδα και θα διατηρήσει το ίδιο σχήμα σε σχέση με το πρώτο ματς της Μ. Τετάρτης (20/4) στη Λεωφόρο, προκειμένου να «καθαρίσει» την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της 21ης Μαΐου.


Πηγή