Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Εθνική Ελλάδος-Πογέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το EURO, θα συνεχίσουμε να τρέχουμε»

Ο Γκουστάβο Πογέτ υπογράμμισε πως η Εθνική Ελλάδος παραμένει ακόμη «μέσα» στην κούρσα για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024 απ’ τον 2ο προκριματικό όμιλο.

Παράλληλα, ανέφερε πως θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τα περιθώριά της στα παιχνίδια που της απομένουν στο γκρουπ, αρχής γενομένης απ’ τον αυριανό (13/10, 21:45) αγώνα με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος:

-Το EURO 2024 είναι πιο κοντά, πόσο κοντά είναι και πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι;

«Είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε την θέση που είμαστε στο γκρουπ. Δεν θα ξεχάσω την αντίδραση μου όταν έγινε η κλήρωση. Ήξερα πως θα είναι δύσκολη η πρόκριση, αλλά έχουμε και τα μπαράζ του Μαρτίου. Βρισκόμαστε ακόμα στην κούρσα και θα τρέξουμε έως το τέλος. Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αύριο. Δεν έχουμε δικαιολογίες, λίγους τραυματισμούς, όπως όλες οι ομάδες. Πρέπει να είμαστε γεναίοι γα να επιβάλλουμε το ρυθμό μας».

-Σας προβληματίζει πως δεν σκοράρουν οι επιθετικοί μας, επίσης σκέφτεστε να αλλάξετε τη διάταξη της ομάδας και να παίξετε με δύο αμυντικά χαφ;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σχετικά με τους επιθετικούς μας. Έχω μελετήσει αρκετά τι κάνουν στις ομάδες τους και πως παίζουν και τι κάνουν διαφορετικά για να τους βοηθήσουμε. Όσο για την ομάδα υπάρχουν αρκετοί Ιρλανδοί εδώ (σ.σ. γέλια). Κατά 90% δεν θα αλλάξω τη διάταξη της ομάδας».


Πηγή