Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Εθνική Ελλάδος-Μαυροπάνος: «Να νικήσουμε την Ιρλανδία και μετά… όλα γίνονται»

Στη σημασία που έχει για την Εθνική Ελλάδος να πάρει τη νίκη στο αυριανό (13/10, 21:45) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ιρλανδία και να μείνει «ζωντανή» στο «κόλπο» της πρόκρισης απ’ τον 2ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024, αναφέρθηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Ο διεθνής στόπερ της Γουέστ Χαμ εκπροσώπησε τους παίκτες της «γαλανόλευκης» ομάδας, τονίζοντας πως η Εθνική μπορεί να πετύχει στο τέλος τον στόχο της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα δώσουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα ξέρουμε ότι μένουν τρία παιχνίδια. Μας απασχολεί κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρώτος στόχος είναι να πάρουμε από εδώ το καλύτερο αποτέλεσμα. Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία και στη συνέχεια θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια», υπογράμμισε αρχικά ο Μαυροπάνος και πρόσθεσε για τις στατικές φάσεις:

«Γενικότερα ξέρουμε ότι τα στημένα είναι το δυνατό σημείο του αντιπάλου. Ο προπονητής μας έχει πει ότι πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα στημένα.

Από την αρχή αυτών των παιχνιδιών είναι η πρόκριση στο EURO. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, να δώσουμε το καλύτερο στο παιχνίδι με την Ιρλανδία και μετά όλα γίνονται. Ακόμα και να μην νικήσουμε αύριο, υπάρχουν δύο παιχνίδια μπροστά μας. Το σημαντικότερο είναι να νικήσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να το καταφέρουμε».

Οσο για τον Έιβαν Φέργκιουσον, το νέο μεγάλο αστέρι της Ιρλανδίας και της Μπράιτον; «Προφανώς έχω παρακολουθήσει τους αντιπάλους μας. Ξέρουμε ότι οι παίκτες της Ιρλανδίας είναι δυνατοί και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή