Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Εκτός με Λάρισα και ο Μακέντα

Τέσσερις απουσίες έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Γιώργος Δώνης στον καταρτισμό των πλάνων του για το ματς του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, αφού δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Οικονόμου, ενώ εκτός άφησε και τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Άντονι Μουνιέ ταλαιπωρείται από τενοντολυτρίτιδα στο αριστερό υποκνημίδιο και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Βαγγέλης Οικονόμου δεν επρόκειτο να προλάβει, ενώ και ο Κουλιμπαλί είδες τις ελπίδες του να μην επιβεβαιώνονται καθώς δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του.

Όσον αφορά τον Φεντερίκο Μακέντα, είχε μια μικρή συμμετοχή στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά ακόμα θέλει δουλειά για να βρεθεί στο επίπεδο που χρειάζεται ώστε να βοηθήσει.

Την αποστολή των «πράσινων» για το ματς με την ΑΕΛ το απόγευμα της Κυριακής απαρτίζουν οι: Κότσαρης, Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αποστολάκης, Καμπετσής.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή