Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Εκτός Europa League η Μίλαν, στη θέση της η Φιορεντίνα

Την αποβολή της Μίλαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης χρονιάς για παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play αποφάσισε η UEFA.

Όπως έκανε γνωστό η UEFA, μετά την απόφαση αυτή, η Αταλάντα θα πάρει τη θέση που θα είχε η Μίλαν στη φάση των ομίλων του Europa League, ενώ η Φιορεντίνα, που είχε μείνει εκτός Ευρώπης, θα συμμετάσχει τελικά στα προκριματικά του Europa League.

Μάλιστα, ήδη τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι «Βιόλα» ξεκίνησαν εκτάκτως νωρίτερα την προετοιμασία τους, ώστε να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια του Europa League.

Σημειώνεται ότι το όλο πρόβλημα για τη Μίλαν προέκυψε από το γεγονός ότι ο Γιόνγκχονγκ Λι μοιάζει αυτήν τη στιγμή αδύναμος να σηκώσει το πρότζεκτ των «ροσονέρι», καθώς οι υπόλοιπες επιχειρηματικές του δραστηριότητες παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα. Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες (με επικεφαλής τον Λι) δαπάνησαν μεγάλα ποσά το περασμένο καλοκαίρι και η αξία των περιουσιακών στοιχείων αυξήθηκε επίσης σημαντικά, αλλά υπάρχει αμφιβολία για το εάν μπορεί να συνεχιστεί η επένδυση.

localStorage.clear();


Πηγή