Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Εμμανουήλ Καραλής: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου με 5 λέξεις και 3 emoji

Δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ο Εμμανουήλ Καραλής την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση χθες το απόγευμα και με άλμα στα 5,85 μέτρα βρέθηκε στην τρίτη θέση μετά τον Αρμάντ Ντουπλάντις, ο οποίος πέρασε τα 6,05 μ. με τον Σαμ Κέντρικς στη δεύτερη με 5.90 μ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής, ανέφερε πως δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει, καθώς βρέθηκε στους αγώνες ως επιλαχών και δεν είχε πολλές βλέψεις.

Επιστρέφοντας στη συνέχεια στο ξενοδοχείο, η ελληνική αποστολή του επιφύλαξε μια θερμή υποδοχή, με τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου να τρέχει να τον αγκαλιάσει.

Η πρώτη ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή

Σήμερα, ο Έλληνας άλτης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, αδυνατώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη του νίκη. (Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που παίρνει μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα).

Σε ανάρτησή του λοιπόν στο X (πρώην Twitter), ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε στα αγγλικά: «I am a world medalist» προσθέτοντας emoji χάλκινου μεταλλίου, την υδρόγειο και ένα πρόσωπο που κλαίει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή