Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
«Εξελίξεις τον Ιούνιο για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό και επένδυση 200 εκατ. ευρώ»

«Εξελίξεις τον Ιούνιο για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό και επένδυση 200 εκατ. ευρώ»

Εξελίξεις για την Διπλή Ανάπλαση Βοτανικού – Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που αφορά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, προαναγγέλλει δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Το ρεπορτάζ της «Καθημερινής» αναφέρει ότι τον Ιούνιο αναμένεται να ενεργοποιηθεί το σχέδιο, μέσω του οποίου θα επιχειρηθεί η υλοποίηση παρεμβάσεων ανάπλασης και επενδύσεων αξίας άνω των 200 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα το δημοσίευμα στέκεται και στις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Αθηνάιων, Κώστα Μπακογιάννη: «Εμείς αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Διπλή Ανάπλαση. Είμαστε σε επαφή και συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Ελπίζουμε σύντομα να παρουσιάσουμε και να δημοσιοποιήσουμε το σχέδιό μας. Θα το είχαμε κάνει νωρίτερα, αλλά είχαμε κάποια ζητήματα, όπως ο κορονοϊός».

Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά και στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είναι ο βασικός εταίρος από την οικογένεια του Παναθηναϊκού που προωθεί τη σχετική επένδυση στον Βοτανικό.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη αναβλήθηκε χωρίς να γνωστοποιηθεί ο λόγος και αρκετοί εκτιμούν ότι αυτό έγινε για να δοθεί περισσότερος χρόνος, ώστε να οριστικοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες για το σχέδιο PAO Alive, που προβλέπει τη στέγαση όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέα ενημέρωση θα ανοίξει τα χαρτιά του στις 9 Ιουνίου.


Πηγή