Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Επιστολή διαμαρτυρίας των Ελλήνων ρέφερι στον Περέιρα για οφειλές

Επιστολή από τους Έλληνες διαιτητές περί οφειλών εστάλη στον Βίτορ Μέλο Περέιρα. «Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ήδη επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς θεωρούσαμε ότι είχατε δώσει λύση στο εν λόγω ζήτημα. Παραμένουμε στην ίδια κατάσταση των τελευταίων ετών χωρίς κανένας να υπολογίζει τους Έλληνες διαιτητές σε οικονομικά αλλά και άλλα ζητήματα», επισημαίνεται μεταξύ άλλων.

Στην επιστολή τονίζεται ανάμεσα στα άλλα: «Αγαπητέ κύριε Περέιρα, πρόεδρε της  Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Στο τελευταίο σεμινάριο των διαιτητών της Super League μας είχατε επίσημα ενημερώσει ότι κάθε αρχή του μήνα θα γίνονται οι πληρωμές,  όπου θα καταβάλλονται οι αποζημιώσεις διαιτησίας για τις αγωνιστικές του προηγουμένου μήνα. Ήδη βρισκόμαστε στην 7η αγωνιστική και καμία πληρωμή ή ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα δεν έχει γίνει. Επίσης σας αναφέρουμε ότι οι αποζημιώσεις οδοιπορικών από την σεζόν 2017-2018  δεν έχουν καταβληθεί ακόμα κάτι το οποίο θεωρούμε απαράδεκτο καθώς διαιτητές που έχουν καταβάλει χρήματα από την τσέπη τους ακόμα δεν έχουν αποζημιωθεί.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ήδη επικρατεί μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των διαιτητών καθώς θεωρούσαμε ότι είχατε δώσει λύση στο εν λόγω ζήτημα αλλά όπως διαπιστώνουμε η λύση ήταν μόνο τυπικού περιεχομένου. Στην πραγματικότητα παραμένουμε στην ίδια κατάσταση των τελευταίων ετών χωρίς κανένας να υπολογίζει τους Έλληνες διαιτητές σε οικονομικά αλλά και άλλα ζητήματα». Οι Έλληνες διαιτητές ζητούν ακόμα από τον Περέιρα να τους ενημερώσει και για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει και για την καταβολή των αποζημιώσεων και οδοιπορικών. Την επιστολή υπογράφουν οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή