Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ολυμπιακός: Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει «εκδιωχθεί» από την ECA

Επιστολή Ολυμπιακού σε FIFA-UEFA για τον τελικό του κυπέλλου

Άμεση λύση από τις FIFA και UEFA για το θέμα του τελικού του κυπέλλου ζητάει ο Ολυμπιακός.

Η ΕΠΟ αποφάσισε ότι ο αγώνας των ερυθρόλευκων με την ΑΕΚ θα γίνει στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ αλλά αυτό δε θέλουν ούτε να το ακούνε στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να αλλάξουν τα δεδομένα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολής στη FIFA και στην UEFA, με την οποία τις ενημερώνει για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και ζητάει την παρέμβαση τους για να βρεθεί λύση και να γίνει άμεσα ο τελικός.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην επιστολή οι ερυθρόλευκοι κατηγορούν την ΕΠΟ ότι δεν αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την κατάσταση και ότι έχει ορίσει το ματς μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ στέκονται στο γεγονός ότι τα ρόστερ των ομάδων θα είναι διαφορετικά σε σχέση με αυτά που είχαν οι δύο ομάδες στην πορεία προς τον τελικό.

Αυτό, το γεγονός δηλαδή ότι θα έχουν δικαιώμα συμμετοχής παίκτες που θα έχουν αποκτηθεί για τη νέα σεζόν, έρχεται σε κόντρα με την πολιτική της UEFA για τις διοργανώσεις της. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι η ΕΠΟ θα είναι η μοναδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που θα δηλώσει στις 3 Αυγούστου τις ομάδες που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμη η φετινή για την Ελλάδα, αφού θα υπάρχει η εκκρεμότητα του τελικού του κυπέλλου.


Πηγή