Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Επιστρέφει στη Γιουβέντους ο Μπονούτσι, στη Μίλαν ο Ιγκουαΐν

Όλα τα εμπόδια προσπεράστηκαν σύμφωνα με… όλη την Ιταλία και το deal που στέλνει τον Μπονούτσι στην Γιουβέντους και τους Ιγουαΐν, Καλντάρα στην Μίλαν ολοκληρώθηκε.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sky Italia και άλλων Μέσων από τη γειτονική χώρα, η τράμπα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη μεταγραφική τις τελευταίες μέρες, έχει ολοκληρωθεί και είναι πλέον θέμα χρόνου να γίνει και επίσημη. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι επιστρέφει στην Γιουβέντους ύστερα από μόλις 12 μήνες ως Rossonero και την αντίθετη κατεύθυνση θα κάνει ο 24χρονος, Ματία Καλντάρα, επίσης κεντρικός αμυντικός που θεωρείται μέσα στους 2-3 top νεαρούς στην Ιταλία. Εκτός από τον Καλντάρα, σαν μέρος της συμφωνίας, ο Αργεντινός hitman, Γκονσάλο Ιγουαΐν, θα είναι το επόμενο No9 της Μίλαν.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφουν οι γείτονες, λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει η συμφωνία καθώς τα δύο club και οι τρεις παίκτες τα βρήκαν σε όλα. Οι Rossoneri παίρνουν ένα από τα next-big-things των Ιταλών αμυντικών, τον Καλντάρα, με straight ανταλλλαγή με τον Μπονούτσι, ενώ ο Γκονσάλο Ιγουαΐν, θα αποκτηθεί ως δανεικός αντί 18 εκατ. ευρώ και σε 12 μήνες οι 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα δώσουν 36 εκατ. για να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή. Ο Pipita θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογιαριασμό της Μίλαν την Πέμπτη ή την Παρασκευή ενώ λίγο αργότερα αναμένεται η άφιξη του Καλντάρα, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Γιουβέντους στις ΗΠΑ.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή