Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

ΕΠΟ: Από Τετάρτη 1/3 η απόφαση για την τύχη του αγώνα της Super League Ατρόμητος-ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/2), στα γραφεία της ΕΠΟ, η έφεση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ για την απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου σχετικά με το αναβληθέν παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο για τη Super League.

Η διαδικασία είχε διάρκεια περίπου τρεις ώρες και το αποτέλεσμα αναμένεται από την Τετάρτη (1/3) έως την Παρασκευή (3/3). Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει εάν έχει γίνει κάτι λάθος από πλευράς Περιστεριωτών, για το οποίο διαμαρτύρονται οι άνθρωποι της Ένωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League είχε δικαιώσει τον Ατρόμητο, λόγω «έλλειψης υπαιτιότητας». Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία.

Τους «κιτρινόμαυρους» εκπροσώπησαν οι Έλλη Ρίζου, Αλέξης Αλεξίου, Γιώργος Κοσμάς και Φένια Καλλιμάνη. Τους Περιστεριώτες οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Αργύρης Λίβας.

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός ήταν παρόντες στη διαδικασία, καθώς είχαν σχετικό δικαίωμα μετά την παρουσία τους και στην εκδίκαση σε πρώτο βαθμό. Το «τριφύλλι» εκπροσώπησαν οι Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Δημήτρης Βαγιάκος, ενώ τους «ερυθρόλευκους» οι Βασίλης Δημακόπουλος και Δημήτρης Καρπετόπουλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν δικαίωμα να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (28/2, 12:00). Κάτι που όλες οι πλευρές, πλην Ολυμπιακού, γνωστοποίησαν ότι δεν προτίθενται να κάνουν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημακόπουλος σημείωσε ότι επειδή έπρεπε να αποχωρήσει, ήθελε προθεσμία για υποβολή υπομνημάτων, όπως και έλαβε μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.


Πηγή