Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ερέρα: Αγώνας έξι βαθμών αυτός με τον ΠΑΟΚ

Στη σημασία που έχει τόσο για την ομάδα του όσο και για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα. Παράλληλα, επισήμανε μέσω της ARIS FC TV ότι μια νίκη κόντρα στους συμπολίτες, θα είναι αξίας… έξι βαθμών.

Αρχικά, συγκρίνοντας το ματς με το Μπαρτσελόνα-Ρέαλ Μαδρίτης, είπε: «Οι πληροφορίες που έχω και οι εικόνες που έχω δει, μου λένε ότι εδώ θα είναι ένα πιο θερμό παιχνίδι. Στην Ισπανία το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ το ζούνε σε όλη τη χώρα. Εδώ τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα, συγκεντρωμένα στην Θεσσαλονίκη. Το ζουν πολύ έντονα. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλά, να το διασκεδάσουμε και να είναι μία γιορτή για όλους».

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα σου, σου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση. Επίσης, είναι σημαντική και η παρουσία του κόσμου μας. Αυτοί οι αγώνες όμως είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους, δεν υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Είναι αγώνες σημαντικοί και κρίσιμοι και πρέπει να τα καταφέρουμε».

Για τη σημασία του ματς, επισήμανε: «Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι τριών βαθμών, είναι ένας αγώνας έξι βαθμών. Είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση, ο κόσμος μας περιμένει να το κερδίσουμε, θέλουμε να το κερδίσουμε. Μία νίκη μέσα στην έδρα μας, θα μας δώσει και την αυτοπεποίθηση που ζητάμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τέλος, αναφορικά με το στοιχείο που θα κρίνει τον νικητή, απάντησε: «Το πιο σημαντικό είναι να τρέξουμε πολύ, να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Δεν αρκεί μόνο να τρέξουμε, αλλά πρέπει να τρέξουμε για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Να έχουμε την κατοχή της μπάλα και να κυνηγήσουμε το γκολ».

localStorage.clear();


Πηγή