Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Με άνεση πέρασε στον τελικό ο Εμμανουήλ Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση, στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Το Ευρωπαικο πρωτάθλημα κλειστού στίβου φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ελληνας επικοντιστής, υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια, διαδοχικά, τα 5.40μ, τα 5.55μ, τα 5,65μ. και τα 5.75 μέτρα, που ήταν και το όριο πρόκρισης, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στον αυριανό (5/3, 18:18) τελικό του αγωνίσματος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Καραλής, είναι ο μοναδικός αθλητής από τους εννέα που προκρίθηκαν στον τελικό, ο οποίος υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια όλα τα άλματα του προκριματικού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον ημιτελικό των 60 μέτρων ο Νυφαντόπουλος

Ο Ιωάννης Νυφαντόπουλος, προκρίθηκε στον ημιτελικό στα 60 μέτρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ελληνας δρομέας, τερμάτισε πέμπτος στην δεύτερη προκριματική σειρά, επιτυγχάνοντας ατομικό ρεκόρ με 6 δευτερόλεπτα και 72 εκατοστά, επίδοση που του έδωσε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του αγωνίσματος της «μίας ανάσας», που θα διεξαχθεί το απόγευμα (περίπου στις 17:45). Ταχύτερος από τις πέντε προκριματικές σειρές, ήταν ο Ιταλός Ολυμπιονίκης, Μαρσέλ Τζέϊκομπς, ο οποίος κάλυψε την απόσταση σε έξι δευτερόλεπτα και 57 εκατοστά.


Πηγή