Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στα ημιτελικά του Charleston Open

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε με μία εμφατική νίκη επί της Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο 19 στον κόσμο), στον προημιτελικό του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στο Τσάρλεστον.

Παρά το γεγονός ότι με το «καλημέρα» του πρώτου σετ, η Σάκκαρη βρέθηκε πίσω με break από την Ρωσίδα (σ.σ. αγωνίζεται με ουδέτερη σημαία), αντέδρασε άμεσα και «έσπασε» δύο φορές το σερβίς της Κουντερμέτοβα, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 4-2. Στην συνέχεια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κράτησε το σερβίς της και με νέο break, πήρε το σετ με 6-2, μετά από 39 λεπτά αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «σκηνικό» του πρώτου σετ, επαναλήφθηκε και στο δεύτερο, με την 26χρονη Ρωσίδα να «σπάει» το σερβίς της 28χρονης Ελληνίδας, η οποία βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης. Ωστόσο, η Σάκκαρη έβγαλε και πάλι αντίδραση και αφού έκανε break στο τέταρτο game ισοφαρίζοντας 2-2, κράτησε το σερβίς της μέχρι το δέκατο game, όπου με νέο break, έφθασε στην νίκη πρόκριση με 6-4 και μετά από 55 λεπτά αγώνα.

Αντίπαλος της Σάκκαρη στον ημιτελικό, θα είναι η Αμερικανίδα, Ντανιέλε Κόλινς (Νο 22 στον κόσμο), η οποία επικράτησε της Βελγίδας, Ελίζ Μέρτενς (Νο 30) με 6-3, 6-4.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή