Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Η σπαρακτική φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του Πελέ- «Ακόμα μια νύχτα μαζί»

Μια σπαρακτική φωτογραφία ανέβασε η κόρη του Πελέ από το νοσοκομείο, όπου ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δίνει τη μάχη για τη ζωή.

Η κόρη του θρύλου του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Πελέ ανέβασε την γωτογραφία στο Instagram αργά το βράδυ της Παρασκευής από το νοσοκομείο στο Σάο Πάολο.

«Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, στον αγώνα και στην πίστη. Μια ακόμη νύχτα μαζί», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα λόγια της συνόδευαν μια φωτογραφία που την έδειχνε να αγκαλιάζει τον πατέρα της, καθώς αυτός βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στη φωτογραφία διακρίνεται επίσης η εγγονή του Πελέ, Σοφία.

Instagram
Instagram

Δίνει μάχη με τον καρκίνο ο Πελέ

Η Νασιμέντο ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι ο πατέρας της θα περάσει τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο.

Ο Πελέ, 82 ετών, εισήχθη στις 29 Νοεμβρίου για λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και «επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας για τον καρκίνο του παχέος εντέρου που διαπιστώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021», σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ενημερώσεις από το νοσοκομείο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανέφεραν ότι η υγεία του Πελέ είχε επιδεινωθεί και ότι πλέον θα χρειαζόταν αυξημένη φροντίδα λόγω της εξέλιξης του καρκίνου του.

«Τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας έχουν ανασταλεί», έγραψε η Νασιμέντο σε ανάρτησή της την Τετάρτη. «Αποφασίσαμε με τους γιατρούς ότι, για διάφορους λόγους, θα ήταν καλύτερα για εμάς να μείνουμε (στο νοσοκομείο)».

Μετά τη νοσηλεία του Πελέ στο νοσοκομείο τον Νοέμβριο, η Νασιμέντο εξήγησε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε κολλήσει Covid-19, παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί «με όλες τις δόσεις», και επειδή η χημειοθεραπεία τον είχε κάνει πιο εύθραυστο, προσβλήθηκε από πνευμονική λοίμωξη.

Γεννημένος ως Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο και θεωρούμενος ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι μεγαλύτερος, ποδοσφαιριστές στην ιστορία, ο Πελέ έπαιξε σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα, κατακτώντας τρία -το 1958, 1962, 1970, σημειώνοντας 12 γκολ σε 14 αγώνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην επαγγελματική του καριέρα πέτυχε επίσης 1.281 γκολ σε 1.363 αγώνες.


Πηγή