Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η συγκινητική απονομή του «χρυσού» Απόστολου Χρήστου στην κολύμβηση[βίντεο]- Τι δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής

Ο Απόστολος Χρήστου στέφθηκε με το χρυσό μετάλλιο κολύμβησης στα 50μ. ύπτιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τίμησε τη χώρα με την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.

14 χρόνια μετά το τελευταίο μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο, τότε που ο Άρης Γρηγοριάδης σκαρφάλωνε στην κορυφή της Ευρώπης για λογαριασμό της Ελλάδας, ήρθε η στιγμή του Απόστολου Χρήστου να λάμψει στην κορυφή του ευρωπαϊκού βαθρού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συγκινητικό βίντεο της απονομής και της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου

«Περίμενα πολλά χρόνια για να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο»

Ο Έλληνας πρωταθλητής τρισευτυχισμένος για την επιτυχία του και προσγειωμένος ταυτόχρονα για τις επόμενες προκλήσεις ευχαρίστησε την οικογένειά του και τον προπονητή του για τη στηριξή τους στην προσπάθειά του.

«Είναι ένα όνειρο που κυνηγάω χρόνια. Το 2016 ήταν ο πρώτος ημιτελικός σε Ευρωπαϊκό ανδρών και τώρα ήρθε το χρυσό. Ήταν τρομερή ατμόσφαιρα πριν μπούμε και ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Τον ευχαριστήθηκα. Όλα έγιναν μόνα τους. Ήταν παρόμοιος αγώνας με το χθεσινό στα ημιτελικά. Πήγαινα για πανελλήνιο ρεκόρ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περίμενα πολλά χρόνια για να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο», επεσήμανε.

Εν συνεχεία αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον προπονητή του, Παναγιώτη Βελέντζα, λέγοντας: «Είναι το καλύτερο δώρο για όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα μου. Έχω στήριξη από μία ομάδα ανθρώπων και σε όλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα έχουν πετύχει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή