Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η ώρα της απονομής για τη Λίβερπουλ

Η ώρα της απονομής για τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ επιστρέφει και επίσημα απόψε στο θρόνο. Μετά το τέλος του ντέρμπι με την Τσέλσι θα στεφθεί και επίσημα πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά από 30 χρόνια. Η απονομή θα γίνει στο «Κοπ», την εξέδρα των ένθερμων φίλων της ομάδας. Με αυτό τον τρόπο οι «κόκκινοι» θα τιμήσουν τους οπαδούς, που λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, δεν μπορούν να παραβρεθούν στη φιέστα.

Το σημερινό παιχνίδι στο Anfield θα ξεκινήσει στις 22:15 κι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για την αντίπαλο της Λίβερπουλ, την Τσέλσι, η οποία δίνει μάχη για το εισιτήριο του Champions League. Οι «μπλε» προέρχονται από τη νίκη με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Τσέλσι.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το πρώτο και το τελευταίο γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τις συνολικές κάρτες, την πρώτη κάρτα, τον νικητή των κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.

Στον αγώνα Λίβερπουλ-Τσέλσι, όπως και σε όλα τα παιχνίδια της Premier League, προσφέρονται και οι Πόντοι Αξιολόγησης.

Επιβραβεύσεις παικτών και cashout στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Σε όλους τους αγώνες οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.


Πηγή