Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Premier League δίνει... πάσα στις ομάδες για την τύχη του πρωταθλήματος

Η Premier League δίνει… πάσα στις ομάδες για την τύχη του πρωταθλήματος

Ένα από τα βασικά ζητήματα που προέκυψε στην Αγγλία λόγω κορονοϊού είναι η τύχη της Premier League, καθώς οι κάτοικοι της χώρας «διψούν» για ποδόσφαιρο και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, η εξάπλωση της νόσου δημιουργεί πολλά ζητήματα, έστω κι αν στο Νησί έχουν πάρει λίγο… διαφορετικά μέτρα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η διοργανώτρια αρχή της Premier League αναμένεται να δώσει… πάσα στις 20 ομάδες του πρωταθλήματος για να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχιστεί κανονικά η αγωνιστική περίοδος, ή να υπάρξει οριστική διακοπή.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, σε περίπτωση που αποφασιστεί το δεύτερο ενδεχόμενο, τότε η Λίβερπουλ θα στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας, αν και φαντάζει βέβαιο ότι κάθε ομάδα να επιλέξει αυτό που τη συμφέρει.

Δεν είναι τυχαίο που η πρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι, έδειξε μια προτίμηση προς τη διακοπή, δεδομένου πως τα «σφυριά» αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε θέση που εξασφαλίζει σωτηρία, παρά το γεγονός ότι τα πράγματα πήγαν εντελώς στραβά στη σεζόν, η οποία ξεκίνησε με πολλά όνειρα στα ανατολικά του Λονδίνου.

Η διοργανώτρια Αρχή πρόκειται να επικοινωνήσει με τους συλλόγους για να βολιδοσκοπήσει προθέσεις.


Πηγή