Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Η UEFA αναβάλλει τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας σε Champions League και Europa League

Η UEFA αναβάλλει τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας σε Champions League και Europa League

Στην επιβεβαίωση της πρόθεσης να αναβάλει τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας σε Champions League και Europa League προχώρησε η UEFA, στα πλαίσια λήψης μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Με τα κρούσματα του ιού σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και γενικότερα ανθρώπους του ποδοσφαίρου να αυξάνονται, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία αποφάσισε να ανακοινώσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, πριν την τηλεδιάσκεψη της Τρίτης, που θα ληφθούν οι αποφάσεις για όλες τις δραστηριότητες στη γηραιά ήπειρο.

«Με βάση την εξέλιξη και την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ευρώπη και σε σχέση με τις αποφάσεις που έχουν λάβει διάφορες κυβερνήσεις, όλες οι διοργανώσεις της UEFA και τα ματς της επόμενης εβδομάδας θα αναβληθούν».

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Γουλβς στην Αγγλία, την Πέμπτη 19 Μαρτίου, όπως και τα υπόλοιπα ματς για τους «16» του Europa League.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθούν και οι επαναληπτικοί των «16» του Champions League που ήταν προγραμματισμένοι για την Τρίτη 17 Μαρτίου, Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους – Λυών και την Τετάρτη 18 του μήνα, Μπαρτσελόνα – Νάπολι, Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι.

Βεβαίως, αναβάλλονται και οι αγώνες της Youth League που θα διεξάγονταν 17 και 18 Μαρτίου.




Πηγή