Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ιγκόρ Σιπνιέφσκι: Τα γκολ με τον Παναθηναϊκό τού Πολωνού ποδοσφαιριστή, που «έσβησε» στα 47 του χρόνια [βίντεο]

«Μούδιασμα» στον ποδοσφαιρικό κόσμο προκάλεσε η είδηση θανάτου του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, σε ηλικία 47 ετών το πρωί της Παρασκευής (4/11).

Ο Πολωνός άλλοτε διεθνής εξτρέμ είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ, της Καβάλας και της Καλλιθέας.

Ο Σιπνιέφσκι, ο οποίος δεν πρόλαβε να κλείσει τα 48 του χρόνια, καθώς θα είχε γενέθλια σε μία εβδομάδα, νοσηλευόταν με πρόβλημα υγείας που δεν έχει γίνει γνωστό. Για χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την κατάθλιψη και το αλκοόλ, ενώ είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του και είχε φυλακιστεί για σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα πολλούς φίλους. Όλοι έπιναν μπίρες και οι περισσότεροι κάπνιζαν. Δεν έπαιζε ρόλο εάν ήταν 7 ή 17 ετών. Ήπια για πρώτη φορά μπίρα σε ηλικία 9 ετών. Ανησυχώ για το μέλλον. Είμαι αλκοολικός, είναι μία ασθένεια όπως όλες οι άλλες. Νιώθω πάντως δυνατός, πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Εδώ και αρκετό καιρό έχω σταματήσει να πίνω», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Όπως φαίνεται, οι «δαίμονές» του τον νίκησαν, ωστόσο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.

Τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Ελλάδα τις έκανε με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πέτυχε 8 γκολ σε 53 εμφανίσεις, τα οποία συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο-αφιέρωμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή