Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ιταλία: Έντονη ανησυχία για τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Τζιανλούκα Βιάλι -Επιδεινώθηκε η υγεία του

Ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας του Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και περίπου 6 χρόνια.

Τα νέα για τον σπουδαίο βετεράνο ποδοσφαιριστή έρχονται λίγες μόνον ημέρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος κηδεύτηκε την Τρίτη (19/12) στη Ρώμη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βιάλι έχει διαγνωστεί από το 2017 με καρκίνο στο πάγκρεας και έκτοτε αγωνίζεται σκληρά για να αναδειχτεί νικητής στον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του. Μάλιστα, ο 58χρονος είχε πρόσφατα ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει προσωρινά από το προπονητικό τιμ της Εθνικής Ιταλίας για να εστιάσει στη δική του μάχη.

«Στο φινάλε μίας μακράς και δύσκολης “διαπραγμάτευσης” με την υπέροχη ομάδα των ογκολόγων μου, αποφάσισα να διακόψω, ελπίζω προσωρινά, τις νυν και τις μέλλουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσω όλη την ψυχική και σωματική ενέργεια για να βοηθήσω το σώμα μου να ξεπεράσει αυτή τη φάση της αρρώστιας, ώστε να είμαι σε θέση σύντομα να αντιμετωπίσω νέες περιπέτειες και να τις μοιραστώ μαζί σας», είχε αναφέρει ο Βιάλι, που εδώ και καιρό ζει στο Λονδίνο, ώστε να μπαίνει σε κλινική της αγγλικής πρωτεύουσας για νέους κύκλους χημειοθεραπειών.

Τζιανλούκα Βιάλι: Το ταξίδι της 87χρονης μητέρας του από την Ιταλία που «άναψε» τη φημολογία για την υγεία του

Τα τελευταία ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα πρώτα μηνύματα για την υγεία του δεν είναι ευχάριστα, καθώς έχει επιδεινωθεί. Μάλιστα, η 87χρονη μητέρα του, Μαρία Τερέζα, αναχώρησε τη Δευτέρα (19/12) από την Κρεμόνα της Ιταλίας με προορισμό την Αγγλία, ώστε να τον στηρίξει σε αυτήν τη δύσκολη φάση της ζωής του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες ήταν αμέτρητοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που έσπευσαν να καταθέσουν λόγια αγάπης και στήριξης προς τον Τζανλούκα Βιάλι, μεταξύ των οποίων οι Μαντσίνι, Ραβανέλι, Καμπρίνι και Ανρί.


Πηγή