Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Κάπτεν» Ράμος στη διάσωση της Ρεάλ Μαδρίτης και... +4

«Κάπτεν» Ράμος στη διάσωση της Ρεάλ Μαδρίτης και… +4

Η Ρεάλ ζορίστηκε υπερβολικά από την εξαιρετικά στημένη Χετάφε, αλλά ο αρχηγός ήταν εκεί. Ένατο γκολ του Σέρχιο Ράμος στη σεζόν με εύστοχο πέναλτι στο 79′ (1-0) και η Βασίλισσα στρογγυλοκάθεται στην κορυφή στο +4 από την Μπαρτσελόνα.

Δεύτερη σερί αγωνιστική που κλήθηκε να διαχειριστεί στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα, δεύτερη σερί φορά που τα βρήκε «σκούρα» μέχρι να εισπράξει το δώρο των Μπλαουγκράνα. Ο σκοπός της φετινής Ρεάλ, όμως, αγιάζει κάθε μέσο και κόντρα στη Χετάφε, η αποπνικτική πίεση των… συμμαδριλένων «σβήστηκε» μονομιάς από τα «πυρά» του αρχηγού της Βασίλισσας. Ο Σέρχιο Ράμος πήρε ξανά το αγαπημένο «όπλο» του, έστησε τη μπάλα από τα έντεκα βήματα και «εκτέλεσε» με πέναλτι τον Σόρια στο 79’, δίνοντας τη λύση και το τρίποντο στους Μερένγκες (1-0) για να ξεφύγουν έστω κι έτσι στο +4 από την Μπαρτσελόνα, 5 στροφές πριν από το φινάλε.

Περισσότερα σε λίγο…

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Βαράν (32’ Μιλιτάο), Ράμος, Καρβαχάλ, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς (63’ Βαλβέρδε), Ίσκο (63’ Ασένσιο), Βινίσιους (63’ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (90’ Μαριάνο)

Χετάφε (Χοσέ Μπορδαλάς): Σόρια, Ολιβέρα, Ετσέιτα, Ντακονάμ, Σουάρες (77’ Τζέισον), Κουκουρέγια (70’ Ντούρο), Αραμπάρι (84’ Φαζρ), Μακσίμοβιτς, Νιόμ, Τίμορ (84’ Άνχελ), Μάτα (77’ Μολίνα)

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή