Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Παναθηναϊκός: Συζητήσεις επί συζητήσεων για τον Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Συζητήσεις επί συζητήσεων για τον Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο Λούκας Βιγιαφάνιες θέλει τον Παναθηναϊκό και η Μαζατλάν να κερδίσει όσα λεφτά μπορεί.

Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, λένε, τύφλα να ‘χει ο πεθερός, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο «πεθερός» δεν είναι και τόσο εύκολος. Οι πράσινοι ουσιαστικά τα έχουν βρει με τον Αργεντίνο για τον επιθετικό μέσο για να επιστρέψει, αλλά το θέμα είναι πώς θα γίνει αυτό.

Το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να μείνει ελεύθερος ο Βιγιαφάνιες, αλλά η Μαζατλάν δέχεται κάτι τέτοιο μόνο αν ο παίκτης χαρίσει λεφτά. Κάτι που δεν είναι στις προθέσεις του, οπότε παίζει το σενάριο του δανεισμού, το οποίο ικανοποιεί μεν τους πράσινους, αλλά όχι σε απόλυτο βαθμό, αφού δε θα είναι και ό,τι καλύτερο να πάρουν τον ποδοσφαιριστή, να αποδώσει αυτός, να αποδειχθεί καθοριστικός για την ομάδα και μετά να πρέπει να τον αποχωριστούν.

Έτσι, οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές θα συνεχιστούν, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι σίγουροι πάντως ότι στο τέλος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι συζητήσεις θα έχουν happy end και ο Βιγιαφάνιες θα ντυθεί ξανά στα πράσινα.


Πηγή