Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Στη Super League ο Απόλλων Σμύρνης, υποβιβάστηκε η Ξάνθη

Και νέο κρούσμα κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης είναι θετικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Πριν λίγα 24ωρα ο Απόλλων είχε ενημερώσει ότι δύο παίκτες της ομάδας έχουν προσβληθεί από τον ιό, ενώ αμέσως μετά τα τεστ έδειξαν ότι ήταν θετικό ακόμη ένα μέλος της ομάδας.

Αυτό, όπως είναι λογικό, οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να γίνουν εκ νέου τεστ σε όλους και αυτά τελικά έδειξαν ότι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής έχει προσβληθεί.

«Ακολουθώντας πιστά όσα επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκαν εκ νέο τεστ COVID-19 για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θετικό ήταν το δείγμα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, πέραν των δύο ποδοσφαιριστών και του ενός στελέχους, που είχαν διαγνωστεί θετικοί στα πρώτα τεστ.

Ο ποδοσφαιριστής, το δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό, είναι πλήρως ασυμπτωματικός και καλά στην υγεία του. Τα δείγματα στα τεστ που υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, εργαζόμενοι, στελέχη), είναι αρνητικά.

Κατόπιν τούτου, από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα.


Πηγή