Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Καρέρα για επανέναρξη πρωταθλήματος: Οι παίκτες δεν είναι μηχανές, θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες προπονήσεων

Καρέρα: Η ΑΕΚ έχει σοβαρά σχέδια για το μέλλον

Για όσα ζει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα, τονίζοντας ότι υπάρχει πλάνο για το μέλλον.

Ο Ιταλός τεχνικός των Κιτρινόμαυρων παραχώρησε συνέντευξη μέσω Instagram στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο Ατίλιο Μαλένα και αφού είπε όσα έχει πει κι άλλες φορές για τη Γιουβέντους, την αγάπη του για αυτή και τη συνεργασία του με τον Αντόνιο Κόντε, στη συνέχεια εστίασε στην ΑΕΚ.

«Η ομάδα εδώ στην Αθήνα έχει σοβαρά σχέδια. Χτίζει και νέο γήπεδο. Βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ένα βαθμό μακριά από τα προκριματικά του Champions League. Εχουμε κάνει εξαιρετικά αποτελέσματα μέχρι τη διακοπή.

Η ομάδα μεγαλώνει. Σίγουρα θα αντισταθούμε. Ήμουν κοντά στη Τζένοα, αλλά δεν προχώρησε η διαπραγμάτευση. Τώρα η θέση μου είναι στο εξωτερικό, για να μεγαλώσω και να προετοιμάσω ακόμη καλύτερα το μέλλον», είπε ο Καρέρα, για να κάνει στη συνέχεια ένα σχόλιο και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον κορονοϊό.

«Είμαι αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, όπου η κατάσταση φαίνεται να είναι αρκετά υπό έλεγχο. Βρισκόμαστε, επίσης, σε καραντίνα εδώ, αλλά τα κρούσματα είναι πολύ λιγότερα. Όσον αφορά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης το κορονοϊού στην Ιταλία, είμαι πολύ κοντά στο Μπέργκαμο, είναι η βάση μου, ζω εκεί στην Ιταλία. Γνώρισα τους ανθρώπους του Μπέργκαμο. Ανθρώπους που σηκώνουν τα μανίκια και δεν τα παρατάνε ποτέ. Θα επιστρέψουν πιο δυνατοί από πριν».


Πηγή