Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Καραγκούνης: Πρώτα να ωριμάσει και μετά μεταγραφή στο εξωτερικό ο Μπουζούκης

Ο Γιάννης Μπουζούκης φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα έχει ακουστεί έντονα το όνομα της Ίντερ. Ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα με το τριφύλλι στο στήθος και ο οποίος έχει φορέσει και τα νερατζούρι, ο Γιώργος Καραγκούνης, έδωσε τις δικές του συμβουλές στον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

«Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αυτήν την περίοδο πολλά νέα παιδιά. Ας αφήσουμε τον Μπουζούκη και τα άλλα παιδιά να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πείρα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι καλός παίκτης, όπως όμως και άλλοι. Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει και να γίνει στέλεχος της εθνικής ομάδας», είπε χαρακτηριστικά στο fcinternews.it.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Επίσης, αναφέρθηκε στα δικά του χρόνια στον ιταλικό σύλλογο. «Είμαι φίλος της Ίντερ, αγαπώ την πόλη του Μιλάνο και έχω πολλούς φίλους εκεί. Έπαιξα στην Ίντερ για πρώτη φορά στο εξωτερικό και ήταν μια εξαιρετική ομάδα. Δεν ήταν εύκολη περίοδος, γιατί είχαμε την πίεση για τη νίκη. Κάναμε κάποιες καλές πορείες, κατακτήσαμε κι ένα Κύπελλο, αλλά μετά ήρθε το σκάνδαλο Calciopoli και εγώ είχα φύγει», ανέφερε.

Για το εάν ο ίδιος είχε διακρίνει διαιτητική εύνοια της Γιουβέντους εκείνη την περίοδο, απάντησε: «Η Γιουβέντους είχε καλή ομάδα, αλλά θα έλεγα πως… ναι. Το έβλεπες από κάποια πράγματα στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση θα είχαμε πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα, αλλά αν όλα ήταν 100% καθαρά σίγουρα θα είχαμε παίξει για τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε».

Ο «Κάρα» αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στην κατάκτηση του Euro 2004 από την εθνική Ελλάδας, λέγοντας: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά της καριέρας μου. Κανένας δεν πίστευε πως θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Πήραμε το Euro και μάλλον ήταν η πιο απίστευτη επιτυχία στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου. Ένα τρομερό συναίσθημα».

localStorage.clear();


Πηγή