Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Καρεμπέ: Να παίξουμε στο Champions League με τη Ρεάλ και να εγκαινιάσουμε το νέο «Μπερναμπέου»

«Θέλω ο Ολυμπιακός να προκριθεί στο Champions League και να παίξουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης εγκαινιάζοντας το νέο Μπερναμπέου».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποκάλυψε… επιθυμίες, μίλησε για την  επαναληπτική αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, «χρίζοντας» φαβορί τους Γάλλους, αλλά… δίνοντας την υποστήριξή του στους Μαδριλένους, αναφέρθηκε στον Μπαπέ αλλά και τα 120 χρόνια της «βασίλισσας», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Marca στην εκπομπή «A Diario».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 «Κάνουμε καλά τα πράγματα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε για να είμαστε πρωταθλητές, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι. Ο άλλος στόχος είναι να παίξουμε στο Champions League, θέλω να προκριθούμε και να παίξουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης εγκαινιάζοντας το νέο Bernabeu», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

 «Δεν έχω διχασμένη καρδιά γιατί είμαι Γάλλος. Θα υποστηρίξω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι ρεαλιστής, λέω ότι φαβορί είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Πρώτα πρέπει να ισοφαρίσεις και μετά να ολοκληρώσεις μια επιστροφή. Ο Αντσελότι ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει με την ομάδα του. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το παιχνίδι είναι στο Bernabeu… Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπαιξε αξιόπιστα στο Parc des Princes. Δεν είχε ευκαιρίες για γκολ. Η ομάδα περίμενε πολύ πίσω και η Παρί ΣΖ κυριάρχησε», πρόσθεσε.

 «Πάντα έλεγα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει με τους Γάλλους στις τάξεις της. Ελπίζω ότι ο Μπαπέ είναι η επόμενη απόκτηση, αν δεν έχει γίνει ήδη. Είναι πολύ έξυπνο παιδί και αν δεν έχει ανανεώσει με την Παρί ΣΖ είναι επειδή θα αποχωρήσει με άλλη ομάδα και δεν υπάρχει άλλη ομάδα εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης», συμπλήρωσε ο Κριστιάν  Καρεμπέ, που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε 82 αγώνες, κατακτώντας μαζί της δύο Champions League (1997-98 και 1999-2000).

 «Τι να πω για τα 120 χρόνια της Ρεάλ Μαδρίτης; Φορώντας τη λευκή φανέλα  σε γεμίζει ευτυχία, το ίδιο εύχομαι σε όλους τους Μαδριλένους γι αυτήν την επέτειο. Είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Επίσης η ιστορία του  Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League είναι η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό έχει συμβεί από την εποχή του Πούσκας και του Χέντο. Είναι τα γενέθλια της Ρεάλ Μαδρίτης; Λοιπόν, ήρθε η ώρα να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι και να κερδίσουμε το Champions League», κατέληξε ο Κριστιάν Καρεμπέ.
Πηγή: ΑΠΕ


Πηγή