Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Κλείνει ξανά το ΟΑΚΑ λόγω αγωνιστικού χώρου - Πώς επηρεάζονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Κλείνει ξανά το ΟΑΚΑ λόγω αγωνιστικού χώρου – Πώς επηρεάζονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

ΟΑΚΑ τέλος μετά και την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Για το δεύτερο 15ήμερο του Ιανουαρίου το σχέδιο ώστε να τεθεί το γήπεδο προς χρήση.

Παρά τις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν γι’ ακόμα μια φορά στο ΟΑΚΑ, με τα πρώτα πατήματα και τρεξίματα των παικτών των ΑΕΚ και Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης, ο αγωνιστικός χώρος έγινε ξανά κάκιστος, με αποτέλεσμα ασφαλώς να επηρεαστούν και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι να κλείσει ξανά, όπως είχε συμβεί γι’ ακόμα μια φορά πριν από λίγο καιρό τη φετινή σεζόν, με στόχο να μπορέσει να τεθεί ξανά προς χρήση από τις 18 Ιανουαρίου και μετά.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη επιστρέψει στη Λεωφόρο κι εκεί όπως φαίνεται θα παίξει τα εντός έδρας ματς απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (3/1) και ΑΕΛ (10/1) και… βλέπουμε.

Όσο για την «Ένωση» που αντίκρισε γι’ ακόμα μια φορά την πολύ άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ έχοντας εκφράσει παράπονα, έχει εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο στις 21 Δεκεμβρίου και με τον Παναιτωλικό στις 6 Ιανουαρίου.

Στόχος είναι να ξαναμπουν στο ΟΑΚΑ οι ομάδες από τις 18 Ιανουαρίου, στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή