Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Κλείνει το κενό στην επίθεση με Μπογέ η ΑΕΚ

Έναν παίκτη που μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει τόσο ως κεντρικός επιθετικός όσο και ως πλάγιος είναι κοντά στο να κλείσει η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Λούκας Μπογέ, ο οποίος ήταν εδώ και καιρό στη λίστα της πρωταθλήτριας Ελλάδας, ταιριάζει στα «θέλω} του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά είχαν παρουσιαστεί δυσκολίες στο να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Πλέον, φαίνεται πως κάποια πράγματα ξεπεράστηκαν και ο Αργεντινός προβάρει τα κιτρινόμαυρα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Ένωσης, σημαντικό ρόλο στο να γίνει αυτό έπαιξαν οι Βλάντο και ο Ζόραν Λέμιτς, οι μάνατζερ που είχαν συνάντηση στην Αθήνα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη την εβδομάδα που πέρασε.

Ο Μπογέ είχε αγωνιστεί την προηγούμενη σεζόν στη Θέλτα, με την οποία είχε οψιόν ύψους 14 εκατ. ευρώ από την Τορίνο. Με την ΑΕΚ οι συζητήσεις ξεκίνησαν από τα 12, όμως οι άνθρωποί της φέρεται να έριξαν το ποσό στα 6 εκατ., προκειμένου να υπάρχει πραγματική δυνατότητα αγοράς. Η ελληνική ομάδα θα καταβάλει ενοίκιο στη «γκρανάτα» για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+3 χρόνια, κάτι σαν την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.

Οι απολαβές του 22χρονου ανέρχονται στις 600.000 ευρώ (συν τα όποια μπόνους) για τον επόμενο χρόνο, αλλά και για την τριετία. Μένει να φανεί εάν η υπόθεση τελειώσει θετικά για την Ένωση, ή εάν θα επαναληφθεί μια ιστορία ανάλογη με αυτή του Πόνσε Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι «δεμένη»…

localStorage.clear();


Πηγή