Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κλοπ για διασυρμό από Άστον Βίλα: Είμαι 53 και έχω δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχω μια λύση για τα πάντα

Στο ματς Νο 817 της προπονητικής καριέρας του ο Γιούργκεν Κλοπ υπέστη τη βαρύτερη ήττα του, καθώς η Λίβερπουλ δέχθηκε επτά γκολ μέσα σε 71 λεπτά από την Αστον Βίλα! Ο Γερμανός τεχνικός, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτή την ήττα, καθώς παραδέχθηκε πως οι ποδοσφαιριστές του έκαναν τα πάντα λάθος,

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά μπορώ να σας πω τι είδα. Για κάποιους λόγους η Αστον Βίλα, μας ανάγκασε να κάνουμε τα λάθη που κάναμε και μετά το παιχνίδι πήρε την κατεύθυνση του. Το πρώτο γκολ δεν έπρεπε να είχε επίδραση στο παιχνίδι μας, αλλά είχε. Ο Άντριαν έκανε το λάθος και έδωσε εύκολα ένα γκολ. Έχει συμβεί και στο παρελθόν όμως.

Όλα τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις σε ένα παιχνίδι, τα κάναμε εμείς. Δεχθήκαμε γκολ από κόντρες, αλλά δεν είχαμε μπλοκάρει σωστά το σουτ, οπότε ήταν δικό μας λάθος. Δεν υπάρχει κανένας να κατηγορήσουμε, εκτός από τους εαυτούς μας.Για εμένα βάλαμε όλα μας τα σκουπίδια σε έναν αγώνα. Μπορούμε να αρχίσουμε ξανά, αλλά αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα. Θα λάτρευα να είχαμε προπόνηση αύριο. Ελπίζω όλα τα παιδιά να επιστρέψουν χωρίς τραυματισμούς και έχοντας την υγεία τους, ώστε να αξιοποιήσουμε τις δύο μέρες ανάμεσα στην επιστροφή τους και στο Ντέρμπι. Η Εβερτον είναι μια καλή ομάδα και βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση.  Το αποτέλεσμα είναι περίεργο, αλλά είδαμε πως ήταν σήμερα ο αγώνας. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα και να λήξει ίσως 7-5. Δεν υπάρχει κανείς να κατηγορήσουμε, πέρα από τους εαυτούς μας.

Είμαι 53 και έχω δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχω μια λύση για τα πάντα. Η Villa τα πήγε πολύ καλά και εμείς πολύ άσχημα. Μπορούμε να αμυνθούμε πολύ καλύτερα από ότι απόψε. Κάναμε τα λάθη στις λάθος στιγμές και αυτό σημαίνει πως δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή