Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κλοπ για Νεϊμάρ: Λογικό, καλά κάνει και βουτάει

Η Λίβερπουλ περιμένει την Παρί και ο κόουτς των Reds όχι μόνο δικαιολόγησε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, αλλά τον επαίνεσε για τις υπερβολικές αντιδράσεις του στα μαρκαρίσματα που δέχεται.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τρίτη την Παρί στο μεγάλο ραντεβού της πρεμιέρας του φετινού Champions League και ο Γίργκεν Κλοπ δεν θα γινόταν να μην ρωτηθεί για το πώς θα σταματήσει η ομάδα του τον Νεϊμάρ. Ο κόουτς των Reds όμως αφού αποθέωσε το ταλέντο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ρωτήθηκε και για τις βουτιές που κάνει με αυτή τη χαρακτηριστική και άπειρη δόση υπερβολής. Το ενδιαφέρον σε αυτό λοιπόν είναι ότι ο Κλοπ όχι μόνο τον δικαιολόγησε, αλλά τον επαίνεσε με κάποιο τρόπο για τις αντιδράσεις του στα μαρκαρίσματα που δέχεται.

«Είδα τι συνέβη στο Μουντιάλ και τι λέει ο κόσμος για εκείνον. Ωστόσο, για μένα είναι εντελώς φυσιολογικό αυτό που κάνει ο Νεϊμάρ. Είναι μία λογική αντίδραση στον τρόπο που πέφτουν πάνω του οι αντίπαλοι. Οφείλει να προστατέψει τον εαυτό του. Επίσης, εάν ο αντίπαλος δει κίτρινη κάρτα, τότε είναι πιο κοντά στην αποβολή. Θεωρώ ότι είναι έξυπνο από μεριάς του. Εμείς βέβαια δεν θα πέσουμε πάνω του με τον ίδιο τρόπο. Εμείς δεν κάνουμε τέτοια. Εμείς θέλουμε μόνο την μπάλα για να παίξουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή