Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Οι φήμες για Κλοπ στην εθνική Γερμανίας «τρομοκρατούν» τη Λίβερπουλ

Κλοπ: Ο Μέσι να έρθει σε εμάς; Αδύνατον!

Ο Γιούργκεν Κλοπ απέκλεισε οποιαδήποτε κίνηση της Λίβερπουλ για τον Λιονέλ Μέσι, χαρακτήρισε «καλή» για την Premier League πιθανή άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ, αλλά αναρωτήθηκε «αν τον χρειάζεται».

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον Λιονέλ Μέσι σε αυτή την Λίβερπουλ; Όχι; Ούτε ο Γιούργκεν Κλοπ, όχι όμως από αγωνιστικής, αλλά από οικονομικής πλευράς, όπως επισήμανε ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.

«Αν ενδιαφερόμαστε για τον Μέσι; Ναι, ποιος δεν θα ήθελε τον Μέσι στην ομάδα του; Αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα. Οι αριθμοί είναι απρόσιτοι για εμάς» ξεκαθάρισε ο Κλοπ για το… κόστος μαμούθ της απόκτησης του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Αν έρθει, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να νικήσουμε την Σίτι, αλλά θα ήταν μια καλή είδηση για την Premier League. Αν και δεν ξέρω μέχρι ποιο σημείο τον χρειάζεται» πρόσθεσε για το τι θα έδινε ο Μέσι στο αγγλικό πρωτάθλημα.

«Θα ήταν μια έκπληξη, μια τύχη και ταυτόχρονα ενδιαφέρον να τον δούμε στην Premier League. Ο Μέσι ποτέ δεν έπαιξε εκτός Ισπανίας και πρέπει να ξέρει ότι δεν έχει καμία σχέση το ένα πρωτάθλημα με το άλλο, αλλά θα μου άρεσε να τον δω εδώ. Αν και δεν ξέρω αν θα συμβεί» συμπλήρωσε ο Κλοπ.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή