Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κοντά σε Οικονόμου η ΑΕΚ

Τον διεθνή Έλληνα στόπερ της Μπολόνια είναι κοντά να φέρει η Ένωση για το κέντρο της άμυνάς της.

Η πώληση του Ογκνιέν Βράνιες, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, υποχρέωνε την Ένωση να βγει σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και αυτός που (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) βρήκε είναι μια πραγματικά καλή περίπτωση, αφού μιλάμε για στόπερ αξίας αλλά και με εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Πολύ πιο υψηλό, ασφαλώς, από το ελληνικό, αφού μιλάμε για τη Serie A.

Ο λόγος για τον Μάριο Οικονόμου. Ο διεθνής Έλληνας στόπερ της Μπολόνια βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πρωταθλήτρια Ελλάδας για να συνεχίσει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Πρόκειται άλλωστε για ένα θέμα (σ.σ.: ότι η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην αντικατάσταση του Βράνιες) για το οποίο σας ενημερώσαμε σχετικά ότι δηλαδή είναι πιο μπροστά το θέμα να κλείσει σε σύγκριση με εκείνο του εξτρέμ.

Η περίπτωση του 26χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού αποτελεί προσωπική κίνηση και επιλογή του Νίκου Λυμπερόπουλου την οποία με το που του έγινε γνωστή ενέκρινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και εισηγήθηκε να κλείσει το ζήτημα το συντομότερο δυνατό και αν είναι εύκολο προτού αναχωρήσει η ομάδα για το Κίελτσε της Πολωνίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών!

Σε ότι αφορά τον τρόπο απόκτησης από το ιταλικό club αξιώνουν αφενός ενοίκιο για τον δανεισμό του ενώ εννοείται πως θα υπάρξει οψιόν αγοράς (όπως συνηθίζει να κάνει η ΑΕΚ προκειμένου να εξασφαλίζεται και να έχει τη δυνατότητα να διαπιστώνει αν ταιριάζει ο εκάστοτε παίκτης στην ομάδα) τέτοια που θα επιτρέπει στην Ένωση να κάνει χρήση και να αποκτήσει τον διεθνή στόπερ (ειδικά από τη στιγμή που είναι 26 ετών).

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή