Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κοντά στη μεγάλη ανατροπή η ΑΕΚ με έναν από τους τρεις «κομμένους»

Πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανατροπή με τον έναν από τους τρεις «κομμένους» βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς ο Τάσος Μπακασέτας είναι πολύ πιθανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς έριξε… γέφυρες προς τη διοίκηση και πιο συγκεκριμένα προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για να παραμείνει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ο ίδιος ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έκανε το πρώτο, ζητώντας συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στο προπονητικό των Σπάτων, στις 2 Ιανουαρίου. Πλέον, η σκυτάλη περνά στην πλευρά του συλλόγου, προκειμένου να του καταθέσει νέα πρόταση, για να τον κρατήσει στο δυναμικό του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση θα ξεκινά από τις 400.000 ευρώ ετησίως και θα αυξάνεται με την πάροδο των ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, υπάρχει εκτίμηση ότι ο παίκτης θα πει άμεσα το «ναι», καθώς ο ίδιος είναι δεμένος με την ΑΕΚ και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει πολλά σε αυτήν. Άλλωστε, θα ήθελε να είναι ένας από τους παίκτες που θα μπουν με τα χρώματα του συλλόγου στο νέο γήπεδο.

Πάντως, ασχέτως τι θα συμβεί σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει το ίδιο και με τους άλλους δύο «κομμένους», τους Βασίλη Λαμπρόπουλο και Αντρέ Σιμόες.

Επίσης, εκκρεμότητα υπάρχει και με τον Έλντερ Λόπες. Η οποία, ωστόσο, εκτιμάται πως θα τελειώσει αυτήν την εβδομάδα, παρόλο που το θέμα ίσως να τράβηξε λίγο παραπάνω από όσο αναμένονταν.

Παράλληλα, στον «δικέφαλο» ψάχνονται και για την απόκτηση ενός εξτρέμ, καθώς η ανάγκη αυτή δεν αλλάζει, ασχέτως του τι θα συμβεί με Μκασέτα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», στο διάστημα της παρουσίας στη Λισαβόνα, για το ματς με την Μπενφίκα, υπήρξαν κάποια ραντεβού από πλευράς ΑΕΚ που αφορούσαν το συγκεκριμένο κομμάτι. Εκεί τέθηκαν επί τάπητος τα ονόματα των Ματέους Περέιρα και Μανέ που ανήκουν στη Σπόρτινγκ και του Ερνάνι που παίζει στην Πόρτο.

Στην πρωταθλήτρια Ελλάδας δεν θα βιαστούν σε αυτήν την περίπτωση και θα ψάξουν για ό,τι καλύτερο στη θέση, βάσει και των δυνατοτήτων που υπάρχουν φυσικά. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ακόμη και να μην αποκτηθεί τελικά κάποιος (οι πιθανότητες είναι μειωμένες για κάτι τέτοιο), καθώς δεν θα γίνει μεταγραφή… ανάγκης.

localStorage.clear();


Πηγή