Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
La Liga: Ο Μέσι κράτησε πρώτη τη Μπαρτσελόνα

Κορονοϊός: Το μήνυμα του Μέσι

Το δικό του μήνυμα για την προστασία από τον κορονοϊό έστειλε ο Λιονέλ Μέσι.

Η Ισπανία είναι μια χώρα που αντιμετωπίζει κι αυτή, πλέον, μεγάλο πρόβλημα με τον κορονοϊό και ο Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα θέλησε να στείλει το μήνυμα του προς όλους.

«Αυτές οι μέρες είναι πολύπλοκες για όλον τον κόσμο. Βιώνουμε ανήσυχοι όσα συμβαίνουν και σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε, αναλογιζόμενοι τη θέση εκείνων που είναι σε πιο άσχημη κατάσταση, εκείνων που επηρεάζονται περισσότερο σε οικογενειακό επίπεδο. Κυρίως όμως όσων παλεύουν στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία και τους χώρους περίθαλψης.

Η υγεία πάντα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό. Είναι μία κατάσταση πρωτοφανής και άπαντες οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και των δημόσιων υπηρεσιών. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον ιό με αποτελεσματικό τρόπο.

Είναι η στιγμή να γίνουμε όλοι μας πιο υπεύθυνοι και να παραμείνουμε σπίτι. Αλλωστε, είναι μία ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας, τον οποίο δεν έχουμε πάντα την ευκαιρία να περάσουμε μαζί τους. Μία αγκαλιά και μακάρι να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την άσχημη κατάσταση το ταχύτερο δυνατό».


Πηγή