Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Κούμαν: Θα ήθελα 5-6 μεταγραφές για τη νέα Μπάρτσα

Κούμαν: Θα ήθελα 5-6 μεταγραφές για τη νέα Μπάρτσα

Σε συνέντευξή του σε ολλανδικό κανάλι, ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, αποκάλυψε ότι θα ήθελε πέντε με έξι μεταγραφές για τη νέα Μπάρτσα, αν και γνωρίζει τις δυσκολίες της συγκυρίας, λόγω και της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Στην παρουσίαση του από την Μπαρτσελόνα ως νέος προπονητής, ο Ρόναλντ Κούμαν απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για τα σχέδιά του ενόψει της πρώτης του σεζόν στον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Ο 57χρονος Ολλανδός, όμως, μιλώντας αργότερα στο κανάλι «Zigoo TV» της χώρας του, αποκάλυψε ότι θα επιθυμούσε την ενίσχυση της ομάδας με πέντε ή έξι παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι θα πλαισίωναν τους ήδη υπάρχοντες που… θα μείνουν.

«Οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν υποστεί απίστευτες απώλειες (σ.σ. λόγω της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός) και γι’ αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο να πάρουμε άμεσα πέντε, έξι νέους παίκτες» εξήγησε ο Κούμαν, ο οποίος επανέλαβε ότι θα ποντάρει και στους νεαρούς, ελέω και της οικονομικής κρίσης που έπληξε πολύ άσχημα και τον καταλανικό σύλλογο.

Πριν από την παρουσίασή του, ο Κούμαν συνέφαγε με τον πρόεδρο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τον εκτελεστικό διευθυντή Όσκαρ Γράου και τον νέο τεχνικό γραμματέα (αντί του Ερίκ Αμπιντάλ), Ραμόν Πλάνες, προκειμένου να σχεδιάσουν τη νέα σεζόν, η οποία ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή