Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
«Κράξιμο» στον Κλοπ από τη Σριούσμπερι - «Κατέστρεψε μια σπουδαία στιγμή μας»

«Κράξιμο» στον Κλοπ από τη Σριούσμπερι – «Κατέστρεψε μια σπουδαία στιγμή μας»

Οι επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ για την 11άδα της Λίβερπουλ κόντρα στη Σριούσμπερι τον Φεβρουάριο, προκάλεσαν την οργή των αντιπάλων.

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν η Λίβερπουλ αντιμετώπιζε τη Σριούσμπερι στο πλαίσιο του αγγλικού κυπέλλου και ο Κλοπ, εκνευρισμένος από το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του, είχε αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με πάρα πολλές αλλαγές.

Η επιλογή του, λοιπόν, να κατεβάσει τη Λίβερπουλ με τα «δεύτερα», εκνεύρισε τον πρόεδρο της Σριούσμπερι, Μπράιαν Κάλντγουελ, ο οποίος αποφάσισε να το δείξει με καθυστέρηση μηνών.

«Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ κατέστρεψε μια στιγμή που θα ήταν υπέροχη για τον σύλλογό μας, κάνοντας δημόσιες τοποθετήσεις ότι εκείνος και οι παίκτες της πρώτης ομάδας δεν θα δώσουν το παρόν στον επαναληπτικό του Άνφιλντ», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Σριούσμπερι και συνέχισε.

«Και μ’ αυτό τον τρόπο ουσιαστικά χάλασε μια σπουδαία περίσταση όχι μόνο οικονομικά, αλλά και για τους οπαδούς μας καθώς και ένα τεράστιο επίτευγμα για τους ποδοσφαιριστές μας».


Πηγή