Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κρίσιμες ώρες για τον Πελέ – Βίντεο που ανέβασε η οικογένειά του

Όλα δείχνουν πως ζούμε τις τελευταίες στιγμές της χαμένης μάχης του Πελέ με τον καρκίνο, με την οικογένειά του κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να νιώσει άνετα ο «βασιλιάς».

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από την οικογένειά του, ο Πελέ φαίνεται μέσω ενός κινητού τηλεφώνου να επικοινωνεί με κάποιον. Ωστόσο, θλίψη προκαλεί η εικόνα του, καθώς όπως φαίνεται η ασθένεια τον έχει καταβάλλει εμφανώς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πελέ αναμένεται να περάσει τα Χριστούγεννα στο ιατρικό κέντρο Albert Einstein του Σάο Πάολο, αλλά τα μέλη της οικογένειάς του γνωρίζουν ότι αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο. Από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Πελέ προσπαθεί να παλέψει για τη ζωή του, αλλά η προχωρημένη ηλικία του είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας, όπως αναφέρει η Marca.

Πολλές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου στέλνουν μηνύματα στον Πελέ

Τις τελευταίες 48 ώρες, υπήρξαν πολλές σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον Πελέ. Άλλοι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Νεϊμάρ, έχουν στείλει μηνύματα στο είδωλό τους, ενώ υπάρχουν πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όλο τον κόσμο. Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του Πελέ. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή και ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε λίγες ώρες, υποστηρίζει το ίδιο μέσο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή