Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κύμα συμπαράστασης από αθλητές όλων των σπορ για την απώλεια του παιδιού του

Μια τραγική είδηση ανακοίνωσε τη Δευτέρα (18/4) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία προκάλεσε κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του.

Την παραμονή της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 19 Απριλίου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε γνωστό -μαζί με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες- τον θάνατο του νεογέννητου αγοριού τους, κατά την πρόωρη γέννα των διδύμων (το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο είναι καλά στην υγεία του).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και η γέννηση της κόρης τους δίνει «λίγη ελπίδα και ευτυχία» και στους δύο γονείς, ο πόνος αυτής της απώλειας αποτελεί πραγματική τραγωδία για την οικογένεια του CR7.

Στον απόηχο αυτής της ανακοίνωσης, πολλοί ποδοσφαιριστές και σύλλογοι, ακόμη και αθλητές από άλλους χώρους (πλην του ποδοσφαίρου) εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στον 37χρονο επιθετικό και τους οικείους του.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Πορτογάλου σούπερ σταρ ο νυν και ο πρώτος σύλλογός του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, δημοσίευσαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Ο πόνος σου είναι ο πόνος μας, Κριστιάνο», έγραψε στο Twitter η νυν ομάδα του, για να συμπληρώσει: «Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά τους, τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας ανέφεραν στην ανάρτησή τους: «Πολλή δύναμη, Κριστιάνο. Η οικογένεια της Σπόρτινγκ είναι μαζί σου».

Συμπαράσταση προς την οικογένεια Ρονάλντο έσπευσαν να εκφράσουν, επίσης, συμπαίκτες, πρώην συνεργάτες ή ακόμη και αντίπαλοί του. Ο άνθρωπος που συχνά τον πλαισιώνει στην επιθετική γραμμή της Γιουνάιτεντ, ο Μάρκους Ράσφορντ, έγραψε «οι σκέψεις μου είναι μαζί σου και στην Χεορχίνα αδερφέ. Λυπάμαι».

Αρκετοί άλλοι παίκτες όπως ο Νταβίντ ντε Χέα, ο Φελίπε Μέλο ή ο Άλεξ Τέλες δημοσίευσαν καρδιές ως απάντηση στην ανάρτηση στο Instagram του ζεύγους Κριστιάνο Ρονάλντο – Χεορχίνα Ροντρίγκες. Ο πρώην Πορτογάλος συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Αλβάρο Μοράτα, ανέβασε ένα emoji με τα χέρια σταυρωμένα σε προσευχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συμπαράσταση στον Πορτογάλο σταρ και από άλλα αθλήματα, πλην ποδοσφαίρου

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, τα μηνύματα συμπαράστασης έχουν πολλαπλασιαστεί από αθλητές. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 στο MotoGP, Φάμπιο Κουαρταράρο, δημοσίευσε ένα emoji που κλαίει.

Παθιασμένος με το ΜΜΑ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε τον μεγάλο του φίλο, Μπαντρ Χάρι, να εκφράζει την ανησυχία του γι’ αυτήν τη δοκιμασία. Ο μαχητής μοιράστηκε τη συγκίνησή του, όπως και ο Ρώσος μαχητής Αρτέμ Λόμποφ, που πρόσθεσε τις προσευχές του.

Ο δις Ολυμπιονίκης στον στίβο, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιόχαν Μπλέικ έγραψε με τη σειρά του ένα σύντομο μήνυμα για τον διάσημο ποδοσφαιριστή: «Συγγνώμη φίλε μου».


Πηγή