Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Κυπελλούχος Γαλλίας η Παρί σε ματς με 5.000… μασκοφόρους οπαδούς

Κυπελλούχος Γαλλίας η Παρί σε ματς με 5.000… μασκοφόρους οπαδούς

Περίμενε το restart εδώ και τέσσερις μήνες, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι «μεγάλοι» της Ευρώπης είχαν κάνει την επάνοδό τους. Τώρα που έφτασε η ώρα, όμως, δεν ξέρει αν πρέπει να γιορτάσει ή να τα βάλει με την τύχη της.

Ναι, η Παρί Σεν Ζερμέν σφράγισε μεν την επιστροφή της στα επίσημα παιχνίδια με ένα Κύπελλο, αυτό που της έλειψε από την περασμένη σεζόν, αλλά είδε να μπαίνει στα… απωλεσθέντα και το μεγαλύτερο αστέρι της, τον Κιλιάν Μπαπέ, ο τραυματισμός του οποίου θα απασχολήσει σοβαρά απ’ ότι φαίνεται τους Παριζιάνους το προσεχές διάστημα ενόψει Champions League.

Ακόμα κι έτσι, το 1-0 επί της Σεντ Ετιέν στον τελικό του «Coupe De France» που διεξάχθηκε παρουσία 5.000 θεατών, σηματοδότησε το νταμπλ στην διακεκομμένη σεζόν του Championnat, με τον Νεϊμάρ να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 14ο λεπτό, που έμελλε να είναι αρκετό για τη στέψη. Είναι η 13η κατάκτηση για τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας, τρεις περισσότερες πλέον από τη 2η Μαρσέιγ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Κέρερ (20’ Ντάγκμπα), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μπάκερ, Ντι Μαρία, Γκεγιέ, Παρέδες (75’ Βεράτι), Νεϊμάρ, Μπαπέ (33’ Σαράμπια), Ικάρντι

Σεντ Ετιέν (Κλοντ Πιέλ): Μουλέν, Κολότζιετζακ, Περέν, Φοφανά, Ντεμπισί (83’ Κρασό), Μάτσον (34’ Μουκούντι), Εμβιλά, Καμαρά (46’ Νέγιου Νούπα), Μπουντεμπούζ (75’ Νορντέν), Μπουανγκά, Χαμουμά (46’ Καζρί)

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή