Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

«Κόλλησαν» στο μηδέν ΑΕΛ και ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πήρε το 0-0 στην έδρα της ΑΕΛ και για τρίτη σερί αγωνιστική δεν χάνει στην Super League. Σε οριακό και δύσκολο σημείο παραμένει η Λάρισα που αγνοεί τη νίκη μετά την 1η αγωνιστική.

Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ σε διάταξη 3-4-1-2 ήταν ως εξής: Κρίστινσον – Ζίζιτς, Μόρας, Γρομητσάρης – Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα – Πίτι – Κούνιτς και Ντέλετιτς. Η Λάρισα είχε τιμωρημένο τον τεχνικό Φέστα και στον  πάγκο κάθησαν ο Παναγούλης με τον Φουσέκη. Από την άλλη ο Παπαδόπουλος κράτησε συνταγή Ολυμπιακού. Η βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ που ήταν σε σχηματισμό 4-2-3-1: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης – Μεγιάδο, Νάστος – Κυριακίδης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης – Βουό.

Καλύτερη η ΑΕΛ, έχασε Βουό ο ΟΦΗ

Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να βγάλουν επιθέσεις στο πρώτο μέρος, ωστόσο η ΑΕΛ είχε πιο καλές φάσεις ειδικά από το 20′ και μετά. Μία με τον Κούνιτς που έχει βγει απέναντι στον Στρέζο αλλά δεν μπορεί να βρει την μπάλα για να σκοράρει. Στο 23′ Ο Πίτι κόπηκε στο… τσακ σε τετ α τετ ενώ πριν κλείσει το α’ μέρος κόπηκε κακώς σε οφσάιντ ενώ έφευγε για να βγάλει επίθεση. Ο ΟΦΗ από την άλλη στάθηκε άτυχος καθώς έχασε τον Βουό με τραυματισμό και υπάρχουν φόβοι για κάταγμα. Ο Βουό βγήκε με αλλαγή πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο.

Οι Κρητικοί άντεξαν στη «βυσσινί» πίεση

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά και δυνατά από επιθετικής πλευράς και στο 2ο μέρος. Στο 50′ ο Κούνιτς έχασε μία καλή ευκαιρία με μία κεφαλιά λίγο έξω. Στο 53′ ο Φατιόν είχε ένα σουτ λίγο άουτ και στο 53′ μία κεφαλιά του Πίτι έφυγε λίγο έξω. Η ομάδα του Φέστα εξακολούθησε να χάνει ευκαιρίες. Στο 85′ ο Στρέζος έβγαλε εξαιρετικά ένα δύσκολο φάουλ του Πίτι. Στο τέλος ο Πλατέλλας είχε ένα σουτ λίγο έξω.

ΑΕΛ (Τζ. Φέστα): Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας, Γρομητσάρης, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα (86′ Χούμπτσεβ), Πίτι, Κούνιτς (72′ Μπαργκάν) και Ντέλετιτς.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος (62′ Παπάζογλου), Κυριακίδης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (72′ Ντίνας) και Βουό (40′ Αραβίδης).

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή