Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολα στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ -Νίκησε και στον Βόλο, 2-0 την τοπική ομάδα

Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 στον Βόλο επί της τοπικής ομάδας.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», που είχε ως παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, φρόντισε από την αρχή της αναμέτρησης στη Μαγνησία να εξασφαλίσει ότι θα κλείσει θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης, εκεί όπου τον περιμένει ο Πανσερραϊκός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το υπέροχο γκολ νεαρού διεθνούς μεσοεπιθετικού στο 17′ και το τελείωμα του Σβαμπ στο 73′ έκριναν το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, που επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (7/1) κόντρα στον Άρη. Όσο για τους Βολιώτες,

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» από νωρίς ο ΠΑΟΚ την πρόκριση κόντρα στον Βόλο

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο 10’ όταν από γύρισμα του Κωνσταντέλια, ο Μπράντον Τόμας δεν βρήκα καλά την μπάλα κι ο Ράφα Σοάρες δεν σημάδεψε σωστά.

Στο 17′ ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ με ένα τρομερό γκολ του Κωνσταντέλια. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πήρε την μπάλα από αριστερά στο κέντρο, συνέκλινε προς την αντίπαλη εστία, βρέθηκε εκτός περιοχής και με ένα ωραίο δεξί σουτ την έστειλε… συστημένη στην αριστερή πλευρά των διχτυών, κάνοντας το 0-1.

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας ευκαιρία στο 67′ με το σουτ του Κόμπα, ο οποίος είδε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να αποκρούει σε κόρνερ το πλασέ που επιχείρησε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 73′ οι «ασπρόμαυροι» εξασφάλισαν -εκτός της πρόκρισης- και τη νίκη στο ματς. Ο Σάστρε γύρισε την μπάλα προς την περιοχή, αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια αρκετών ποδοσφαιριστών, έφτασε στον Σβαμπ, ο οποίος πλάσαρε για το 0-2, παρά την προσπάθεια του Καλογερόπουλου να διώξει πάνω στη γραμμή.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (62′ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71′ Λούνα), Τρουιγιέ (81′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (62′ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46′ Μωραΐτης)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας (71′ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ (71′ Αντ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81′ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71′ Τάισον), Μπράντον (78′ Τζίμας)


Πηγή