Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Λιβάγια: Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη με τον ΠΑΟΚ

Την αισιοδοξία του για νίκη στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το βράδυ της Κυριακής (03/02, 19:30), στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε μέσω δηλώσεών του ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ επισήμανε, επίσης, μέσω της «Ώρας των Σπορ», ότι μπορεί να είναι δύσκολο για την ομάδα του να ελπίζει στον τίτλο της Super League, αλλά «ακόμα πιστεύουμε για το πρωτάθλημα».

Για το σερί νικών και αν οφείλεται στην αλλαγή του συστήματος, ο Λιβάγια σχολίασε: «Ίσως να οφείλεται και στο νέο σύστημα, κάναμε καλά παιχνίδια. Ωστόσο, νομίζω πως βρίσκεται περισσότερο στο… κεφάλι των παικτών. Θεωρώ όμως πως το νέο σύστημα είναι πολύ καλό για μας».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Αναφορικά με το παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Κάθε ντέρμπι για τους παίκτες, την ομάδα, τους οπαδούς είναι πολύ σημαντικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι! Πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Μπορεί να χάσαμε 2-0 στο ματς του πρώτου γύρου, ωστόσο είχαμε πολύ καλή εικόνα και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Πιστεύω πως έχουμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη μπροστά στους οπαδούς μας».

Επίσης, σε άλλο απόσπασμα των δηλώσεων του Κροάτη στην εφημερίδα, γίνεται λόγος και για τους στόχους της ΑΕΚ από εδώ και στο εξής. Όπως είπε, «θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αλλά αν έχουμε κάποια ευκαιρία για το πρωτάθλημα, θέλουμε να το κατακτήσουμε. Είναι δύσκολο, αλλά ακόμα πιστεύουμε. Έχουμε 14 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σε ένα μήνα στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Γιατί να μην πιστεύουμε στην πρώτη θέση, αν παίζουμε καλά και κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ίσως ο ΠΑΟΚ κάνει κάποια μαζεμένα κακά αποτελέσματα. Και αν είσαι στο +14 και η διαφορά ξαφνικά με άλλες ομάδες πάει στους 4-5 βαθμούς, αρχίζεις και… φοβάσαι λίγο. Πιστεύω και στα δύο».

localStorage.clear();


Πηγή