Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η αποκάλυψη του ανταγωνιστή του Zuckerberg για τον Mr Facebook και την.. κατσίκα

Όπως εξομολογήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter και άσπονδος φίλος του Mark Zuckerberg, ο μεγάλος ανταγωνιστής τού μαγείρεψε κάποτε ως δείπνο μια κατσίκα που είχε σκοτώσει μόνος του!

Αυτό είπε πρόσφατα ο Dorsey μιλώντας για το εξαιρετικά συμβολικό τραπέζωμα που συνέβη το 2011, τον καιρό που ο Zuckerberg είχε περάσει έναν ολόκληρο χρόνο τρώγοντας αποκλειστικά κρέας από ζώα που σκότωνε μόνος του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094824448-0’); });

Ο Dorsey αποκάλυψε στο περιοδικό «Rolling Stone» πως το αφεντικό του Facebook του σέρβιρε την κατσίκα κρύα, κι έτσι αναγκάστηκε να φάει μόνο τη σαλάτα: «Υπήρξε μια χρονιά που έτρωγε μόνο ό,τι σκότωνε ο ίδιος. Μου έφτιαξε κατσίκα για δείπνο. Είχε σκοτώσει την κατσίκα».

Η αποκάλυψη του 42χρονου έφερε πολλά χαμόγελα στον κόσμο της βιομηχανίας της τεχνολογίας. Κάποιοι προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα σχόλιο από τον Zuckerberg για το περίεργο συναπάντημα με τον Dorsey, ο εκπρόσωπος Τύπου του Facebook αρνήθηκε ωστόσο να σχολιάσει το οτιδήποτε.

«Του είπα “πού είναι η κατσίκα;”, “είναι στον φούρνο”, μου είπε», θυμάται ο Dorsey, «μετά περιμέναμε κάπου 30 λεπτά. Και μετά είπε ‘‘νομίζω πως έγινε τώρα’’. Πήγαμε στην τραπεζαρία. Έβαλε την κατσίκα κάτω. Ήταν κρύα. Αυτό ήταν αξιομνημόνευτο. Δεν ξέρω αν την ξανάβαλε στον φούρνο. Έφαγα μόνο τη σαλάτα»…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή